Wellness

Wellness

De betekenis van het begrip Wellness is in onze Thaise cultuur eigenlijk samen te vatten met de woorden ´Sabai´ en ´Phon Khlaai´.
Phon Khlaai nastreven is een levenshouding; als je vaak genoeg Phon Khlaai bent, word je vanzelf Sabai.
Phon Khlaai betekent eigenlijk gezellig en woord Sabai betekent gelukkig.
In de westerse wereld wordt welbevinden vertaald in Wellness, namelijk de combinatie van Well-being (Geestelijk welbevinden) en een goede lichamelijke conditie(fit-Ness).
In mijn land wordt het samen eten, een praatje maken of gewoon gezellig samen komen als normaal ervaren. Het geven van massages is ook een manier om met elkaar contact te hebben.
In de snelle Westerse samenleving, worden ouderen en mensen die minder snel zijn vaak aan de kant gezet. Hierdoor ontstaat een leegte en eenzaamheid. Mensen denken Wellness te kunnen kopen, maar vergeten dat je een levenshouding niet kan kopen.
Door mijn traditionele manier van werken probeer ik bereikbaar te zijn voor iedereen. De massage is natuurlijk belangrijk voor mensen met lichamelijke klachten, maar het is ook gewoon fijn om een tijd jezelf gewoon te ontspannen. Gewoon Thai Wellness ervaren.
Ik merk dat veel klanten terugkomen. Gewoon aandacht willen, lekker ontspannen en de stress van alledag willen vergeten.
De Thai Wellness producten die ik gebruik komen uit mijn geboortestreek Isaan. De uitgebalanceerde kruidenstempels bevatten kruiden die van Thaise origine zijn.