Behandelmethode

Naree_1161_6_X

De massage kan gegeven worden met kleren aan als u dit fijner vindt. Persoonlijk vind ik het prettiger om het te doen met een doekbedekking, omdat ik dan met olie kan werken

De olie die we gebruiken is een natuurlijke neutrale olie  die geen irritaite oplevert en niet ruikt.
Het is een aromatische olie die de huid soepel maakt en de weerstand verlaagd. De massage geef ik met de kracht van mijn lichaam en heeft minder te maken met de kracht van mijn handen. Door de olie wordt deze kracht makkelijker overgebracht op uw lichaam.
Naar gelang de behandeling duurt voelt u en ik of de ontspanning van uw lichaam bereikt is. Meestal begint de massage met de rug en gaat dan over naar de armen en de benen. De volgorde mag u eventueel zelf aangeven. Het is tenslotte uw moment van wellness.

U kunt bv ook een combinatie nemen met bv u gehele lichaam masseren en  daarna bv 15min voet relflexmassage ,wel graag even aangeven aan de masseuse
De voetreflexmassage  betekent diverse drukpunten in de voet worden behandeld en gemasseerd. Hiervoor wordt onder andere een stick gebruikt, maar omdat de een meer gevoelig is als de ander kan dit ook achterwege gelaten worden. In deze laatste fase proberen wij een moment van totale ontspanning te bereiken. Het klinkt misschien overdreven, maar totale ontspanning is mijns inziens de ultieme meditatie om u dichter bij u zelf te brengen.